Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

Mijn naam is Rianne Boon en na jarenlange ervaring als relatiebeheerder bij accountantskantoren, ben ik sinds 2012 trotse zelfstandige op het gebied van ondernemersbegeleiding en financiële & fiscale begeleiding. Vanuit mijn kantoor aan huis in IJzendoorn bedien ik met veel enthousiasme mijn klanten.

Hierbij heb ik professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Door een goed persoonlijk contact te onderhouden, is het tenslotte ook makkelijker om actief met de ondernemers mee te denken en een zo optimaal mogelijke dienstverlening te bieden. 

In het kader van flexibiliteit, probeer ik zo flexibel mogelijk om te gaan in het plannen van contactmomenten met mijn klanten. Want ook ik begrijp dat wanneer je 's middags een klus moet laten schieten omdat je een afspraak met je adviseur hebt, dit eigenlijk dubbel geld kost. Dus 's avonds een afspraak plannen is vaak geen probleem.

Hopelijk spreken mijn diensten en werkwijze je aan en treffen wij elkaar binnenkort voor een kop koffie en een geheel vrijblijvend gesprek! Je kunt mij bereiken op:

(+31)344-632560

(+31)6-14310988

rianne@rianneboon.nl

 

   

Begeleiden

 

  

 

Samen op weg naar jouw succes.

Sparren

 

 

 

Iedereen heeft wel eens een klankbord of spiegel nodig.

Financieel & Fiscaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administratie en belastingen: Wij ontzorgen.

 

 

Kenmerkend voor onze dienstverlening

- Professioneel - Kwaliteit - Laagdrempelig - No nonsense - Overzichtelijk - Met passie - Inspirerend -