Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Administratie

Vliegt het geld de deur uit en weet je niet waarheen? Of vallen steeds de uiteindelijke resultaten weer tegen aan het eind van het jaar? Zoek het eens in de financiële administratie! 

Voor iedere ondernemer is een goede financiële administratie een absolute must.

De huidige cijfers kunnen je een aardig stuk op weg helpen voor de toekomst. Zo kun je bijvoorbeeld in de administratie nazien of het gevoel van een stijgende omzet inderdaad juist is, of kun je een overschrijding van het kostenbudget snel herleiden en tijdig bijsturen.

Op deze manier biedt een goed bijgehouden administratie een handvat bij het nemen van belangrijke beslissingen en het voorkomen van verrassingen. Maar niet alleen dat, het geeft je weer het gevoel de touwtjes in handen te hebben: rust! En zo kun je weer meer aandacht besteden aan de ondernemingsactiviteiten.

 En uiteraard kunnen wij je daarbij van dienst zijn. Of je nu kiest voor het volledig door ons laten verzorgen van de administratie, of voor het zelf uitvoeren van de administratie met daarbij onze begeleiding: wij bieden ondersteuning op maat!

Jaarrapportages

De financiële administratie overzichtelijk samengevat, voor fiscus, financierder en jezelf!

Op basis van jouw financiële administratie, stellen wij de jaarrapportage op. Deze kan dienen als verslag voor een financierder, als basis voor de aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting, of als naslagwerk voor jezelf.

 

Er zijn bij ons verschillende keuzes in jaarrapportages, zoals een volledig jaarrapport of een beperkt jaarrapport als bijlage bij de aangifte inkomstenbelasting. Welke optie voor jou het meest geschikt is, wordt bepaald door verschillende voorwaarden. Uiteraard bespreken we dit graag in een vrijblijvend gesprek. Zodat je dat product krijgt, dat bij jouw onderneming past.

   

Begeleiden

 

  

 

Samen op weg naar jouw succes.

Sparren

 

 

 

Iedereen heeft wel eens een klankbord of spiegel nodig.

Financieel & Fiscaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administratie en belastingen: Wij ontzorgen.

 

 

Kenmerkend voor onze dienstverlening

- Professioneel - Kwaliteit - Laagdrempelig - No nonsense - Overzichtelijk - Met passie - Inspirerend -