Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Waarom een ondernemersbegeleider of sparringpartner?

Toen je startte met je onderneming had je een duidelijk doel voor ogen, daar wilde je naartoe en het zou je gaan lukken. Maar nu, een paar jaar later: je bent het doel uit het oog verloren. Druk met van alles en nog wat lijkt het er gewoon niet van te komen.

Zo veel goede ideeën, dingen die je kunt doen, activiteiten om te ontplooien. Maar waar moet je beginnen? En wat wil je nu echt voor je onderneming en jezelf? Orde op zaken stellen, maar je blijft redeneren in dezelfde cirkel en komt steeds terug op hetzelfde punt.

Je hebt een goed product of dienst en je weet waar je over praat. Maar steeds als je dit presenteert aan je doelgroep, komt je boodschap niet over. Waar ligt het toch aan?

Herken je jezelf in bovenstaande voorbeelden? Twijfel niet langer. Als ondernemersbegeleider en sparringpartner, werk ik samen met jou aan het helder in kaart brengen van jouw doel, core business en de weg er naar toe. Of werken we samen aan het spreken van de taal van je klant.

Onder begeleiding zet je de koers uit naar succes!

Na een vrijblijvend gesprek, waarin we samen bepalen wat het doel is van onze samenwerking, starten we met het begeleidingstraject. Dit kan variëren van een eenmalige sessie, gewoon om een keer een klankbord te hebben, tot een reeks van sessies. Hierin werken we samen naar de gestelde doelen toe. En met resultaat! Na afsluiting van het traject heb je voldoende geleerd om het voortaan weer zelf te doen!

Waarom? In het kort:

  • Je had ooit een professioneel doel voor ogen maar bent dit uit het oog verloren.
  • Het doel is helder, maar de weg er naar toe lijkt één groot doolhof.
  • Je zit zo vol ideeën en plannen dat je wat hulp nodig hebt om je doel en activiteiten overzichtelijk en helder te krijgen.
  • Zakelijk loopt je vast maar je krijgt maar niet helder waarom.
  • Je loopt tegen problemen aan en komt alleen niet tot een oplossing. Je wilt even kunnen sparren, hebt een klankbord nodig om tot de juiste oplossing te komen

   

Begeleiden

 

  

 

Samen op weg naar jouw succes.

Sparren

 

 

 

Iedereen heeft wel eens een klankbord of spiegel nodig.

Financieel & Fiscaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administratie en belastingen: Wij ontzorgen.

 

 

Kenmerkend voor onze dienstverlening

- Professioneel - Kwaliteit - Laagdrempelig - No nonsense - Overzichtelijk - Met passie - Inspirerend -